Informare privind gradul de vaccinare în rândul personalului angajat în CJRAE Brașov

1 Nov, 2021

Potrivit datelor centralizate la nivelul instituției: rata generală de vaccinare a angajaților din CJRAE Brașov  este 59% din totalul celor 128 angajați (75 de angajați vaccinați)

Personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic din aparatul propriu al CJRAE Brașov – 14 angajați vaccinați reprezentând o pondere de 74% din nr. total de 19 angajați

Profesori consilieri școlari în cabinete de asistență psihopedagogică  din rețeaua școlară a județului Brașov : 47 profesori vaccinați reprezentând o pondere de 57% din nr. total de 83 profesori consilieri școlari

Profesori logopezi: 14 profesori vaccinați reprezentând o pondere de 62,5% din nr. total de 24 profesori în centre logopedice interșcolare  din județul Brașov.

Număr de cadre didactice care nu s-au vaccinat dar s-au imunizat ca urmare a trecerii prin boală SARS-CoV 2:  6 cadre didactice reprezentând o pondere de 7% din nr. total de 83 cadre didactice.

 

Numărul de profesori consilieri școlari imunizați prin vaccinare sau boală: 53 profesori reprezentând o pondere de 64% din nr. total de 83 profesori consilieri școlari.